BELSŐ ÉPÍTÉSZET

FESTÉS

Festési munkálatainknál kiváló minőségű termékeket alkalmazunk, hogy otthonából a legjobb eredményt hozzunk ki. Maximálisan törekedve arra, hogy a festés során a falon kívül semmi más ne legyen festékes. A lehető legtisztább módon festjük ki házát, úgy mint ha saját otthonunkban dolgoznánk. Minden alkalommal tisztán adjuk át a helyiséget, legyen szó akár csak festésről, vagy teljes lakásfelújításról.

festő debrecen

 

MÁZOLÁS

A mázolást rendszerint fa illetve fém felületeken szokás végezni, mint például nyílászárókon. Mázoláshoz mindig tökéletesen előkészítjük a felületet, hogy a lehető legjobb és legtartósabb  eredményt érjük el. Ebben az esetben a lehető legtisztább módon dolgozunk, úgy mint ha saját otthonunkban végeznénk, és a munka végeztével tisztán adjuk át a helyiséget.

TAPÉTÁZÁS

A tapéta nagyon az egyik legfontosabb díszítő eleme lehet egy modern szobának. Manapság egyre elterjedtebb, hogy nem az egész helyiséget tapétázzák, hanem csak dísztapétákat használnak. Egyre gyakoribbak a modern design illetve 3 dimenziós tapéták. A fűrészporos tapétát ott érdemes használni, ahol a fal egyenlőtlenségeit és hibáit szeretnénk eltüntetni.  Kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot, mind a tapétaválasztékról, mind pedig látványtervet illetően.

tapétázás-debrecen

GIPSZKARTONOZÁS

A gipszkarton alkalmasak térelválasztásra, mennyezet, tetőtér egyszerű, és költséghatékony kialakítására. Téglafal burkolására a hagyományos vakolással szemben simább felületet biztosít. Vizes blokkban is alkalmazható impregnált verziója. Nagyon jó hő-, illetve hangszigetelő a gipszkarton és a válaszfalak közé helyezett szigeteléssel emellett. 

LAMINÁLT PADLÓ BURKOLÁS

A laminált padló szinte teljes mértékben környezetbarát fa őrleményből készült. A laminált padló nagy kopásállóságú, színtartó, uv-álló tulajdonságai miatt közkedvelt. Alkalmazható padlófűtésnél, erősen igénybe vett irodákban, kopás állóságtól függően. Lerakása gyors és tiszta és nem igényel teljesen üres helyiséget.

lamináltpadló-debrecen

HIDEG BURKOLÁS

A hideg burkolás szinte a leghosszabb időtartamra készülő burkolási fajta. Óriási választékkal a különböző minőségű járólap és csempék között. Érdemes a legjobb minőségű segédanyagokat alkalmazni a hosszú élettartam érdekében.